Az NB II-es kiesés ellenére is marad a SZEOL-nál az egyik alapember – hivatalos

 
 

Az NB II-es kiesés ellenére is marad a SZEOL-nál az egyik alapember – hivatalos

 
 
 
 
 

Az NB II-es kiesés ellenére is marad a SZEOL-nál az egyik alapember – hivatalos

Gyorsan szeretnél értesülni a Csongrádfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az NB II-ből az NB III Közép csoportjába kieső SZEOL SC a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy az alapember Kéri Tamás marad a csapatban. Bár több ajánlata is volt, de a saját nevelésű játékos fél évig biztosan marad a SZEOL-ban.

– A tavalyi keret nagyobb része együtt marad, az NB II-es idény tapasztalataival nem biztos, hogy nem lehetnek komolyabb terveink. Korrekt beszélgetésem volt a tulajdonos úrral, ami után úgy döntöttem, maradok a csapatnál. Bízom benne, hogy sikeres ősz előtt állunk – nyilatkozta.

Forró Attila is megszólalt: a játékos ősszel többnyire a kezdőcsapatban szerepelt, tavaszra viszont sérülés is hátráltatta.

– Tavasszal 65 percem volt a Szolnok ellen, ezen kívül a combsérülésem miatt mintegy másfél hónapot kihagytam. Fejben kell újraépítenem magam, a bajnokság végétől három héten át nem is foglalkoztam a focival, nem tudtam az Andorra elleni vereséget sem, nem is akartam a focira gondolni. Zsoltival sokat beszéltem, számít rám, remélem, olyan formába lendülhetek, amiben a feljutással végződő szezont zártam. Az alapozás is egy olyan folyamat, mint a bajnokság, át kell esnünk ezen a 4-6 héten, hogy utána jól szerepelhessünk – fogalmazott a csapat Facebook-oldalán.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.