Elérte a célt, dobogóra állt a Szent Mihály

Elégedett a szezonnal Olajos Csaba, a Szent Mihály női csapatának edzője.
 
 

Elérte a célt, dobogóra állt a Szent Mihály

Elégedett a szezonnal Olajos Csaba, a Szent Mihály női csapatának edzője.
 
 
 
 
 

Elérte a célt, dobogóra állt a Szent Mihály

Elégedett a szezonnal Olajos Csaba, a Szent Mihály női csapatának edzője.

Gyorsan szeretnél értesülni a Csongrádfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

– Hogyan értékeled a szezont?

– Jó szezont produkáltak a lányok, kiváltképp úgy, hogy a keretben több olyan labdarúgó is volt, aki nemhogy először játszott nagypályán, hanem egyáltalán a focival is most ismerkedett meg versenyszerű szinten.

– Mennyire vagy elégedett a csapat teljesítményével?

– Összességében elégedett vagyok, ám nagyon ingadozó teljesítményt nyújtottak a lányok. Persze, sok minden közrejátszott ebben, hiányzások, sérülések, de az alap jó, innen kell továbbfejlődni.

– Elégedett vagy a harmadik hely megszerzésével? Jobbra számítottál?

– Ahogy a korábbi válaszomban is említettem, elégedett vagyok, viszont többet is ki lehetett volna hozni ebből a szezonból. Nem tudtunk konstans teljesítményt a pályára vinni. Viszont jó tanulóév volt, most már minden játékosom tudhatja, hogy mire számíthat, milyen teljesítmény kell a még jobb eredmény eléréséhez. A dobogót, ami minimális cél volt, elértük.

– Melyik meccsre emlékszel vissza szívesen?

– Több ilyen mérkőzés is van, talán fura, de az őszi, Mezőberény elleni idegenbeli győzelmet emelném ki. Ahol lehet, hogy egy szinte játékra alkalmatlan pályán játszottunk, de csapatszinten olyan küzdést, akarást mutattak a lányok, ami a zord időjárás ellenére is szívmelengető volt. Szakmai szempontból talán a Csanytelek elleni hazai 4-2-es sikerünket emelném ki, rengeteg helyzetet kidolgoztunk, igazi nagypályás csapatként mozogtunk.

– Mikor kezdi a csapat a felkészülést?

– Július utolsó, augusztus első hetében fogjuk elkezdeni a munkát, a részletes program még kialakítás alatt van.

– Hogyan fog alakulni a felkészülés?

– Heti két-három foglalkozással fognak telni a felkészülés hetei, amiben természetesen az állóképesség és az erő fejlesztése után főszerepbe kerül a labda, ahol mind a technikai, mind a játékszituációk gyakorlásán lesz a hangsúly.

– Nyáron várható-e erősítés? Ki érkezik a csapathoz?

– Továbbra is várunk minden olyan hölgyet és lányt, aki szeretné nálunk folytatni, vagy akár elkezdeni a labdarúgást, mindenki előtt nyitva áll az ajtó. Természetesen igyekszünk bővülni, érkezők névsorát csak az átigazolási időszak lezárta után tudok hirdetni.

– Mi a cél jövőre?

– Elsősorban a játékosok további egyéni fejlődése. Mivel rendelkezünk egy másodosztályú csapattal is, így elsődleges célom az, hogy minél többen kerülhessenek oda, kipróbálhassák magukat az NB-s bajnokságokban. Szerencsére már az elmúlt szezonban is volt erre példa, azon dolgozunk, hogy ez a jövőben is így legyen. Ami a bajnokságot illeti, egyelőre nem tudni, hogy hány csapat, és melyek azok, amelyek indulnak. Ezzel kapcsolatosan célt kitűzni, majd csak az ellenfelek ismeretében tudok.

A Szent Mihály kerete:

Varga Viktória, Kovács Csenge, Jankulár Zita (kapusok), Böröcz Gabriella, Csúri Alexandra, Dancsik Petra, Dékány Dóra, Hethési Kinga, Juhász Erika, Kiss Boglárka, Kiss Szandra, Kovács Rebeka, Motyovszki Mónika, Nacsa Izabella, Nagy Enikő, Oláh Szabina, Rohonka Gréta, Simon Sára, Újvári Gréta, Puskás Dóra, Szécsényi Anett, Tóth Vivien, Guth Renáta, Sávai Vivien, Géczi Bettina, Szűcs Bernadett, Börcsök Ágota, Frankó Nikolett, Szarka Dóra, Kardos Bernadett, Fehér Zsuzsanna, Szolga Judit, Sasvári Annabella.
Vezetőedző: Olajos Csaba.
Szakmai igazgató: Hódi Mihály.
Technikai vezető: Bereczki Ibolya.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.