Bejelentették új csapatánál a SZEOL SC korábbi edzőjét, Tóth Ákost

A kecskeméti utánpótlásban folytatja.
 
 

Bejelentették új csapatánál a SZEOL SC korábbi edzőjét, Tóth Ákost

A kecskeméti utánpótlásban folytatja.
 
 
 
 
 

Bejelentették új csapatánál a SZEOL SC korábbi edzőjét, Tóth Ákost

A kecskeméti utánpótlásban folytatja.

Gyorsan szeretnél értesülni a Csongrádfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Tóth Ákos személyében, NB II-es rutinnal is rendelkező szakember érkezett a Kecskeméti LC-KTE SI-hez – jelentette be a klub honlapja. A Csongrád megyei kötődésű edző eddig szép sikereket ért el a felnőtteknél, most a kecskeméti utánpótlás sikereiért dolgozhat.

A 43 esztendős tréner legutóbb a SZEOL SC vezetőedzője volt, ahol 2012-től 2016 novemberéig dolgozott. A szegediek gyakorlatilag csodával határos menetelést vittek véghez vele, hiszen a megyeegyből az NB II-ig jutottak el irányításával ebben az időszakban. Tóth Ákos folyamatosan képezte is magát, jelenleg „A” licences végzettséggel rendelkezik, a SZEOL előtt a Mórahalommal is szép sikereket ért el.

Török László szakmai igazgató örül annak, hogy ismét egy képzett szakemberrel bővül a stáb.

– Ákos személyében egy tapasztalt, felnőtt szinten szép sikereket elérő edzőt nyertünk meg. Az első hónapokban szeretnénk, ha megismerné az akadémia működését, filozófiáját, így minden munkafolyamatba betekintést nyerhet, ahogy az Bódi Attila esetében is történt téli érkezése után. Ákos „A” licences edzői képesítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ismét egy képzett, jó szakemberrel bővül az akadémia stábja. Bízom benne, hogy sikeres együttműködés veszi kezdetét, amihez sok sikert kívánok neki!

Tóth Ákos izgatottan várja az új kihívást.

– Bizakodva várom a kecskeméti munkát, hiszen az utánpótlás világa eddig kevésbé volt ismert számomra. Hosszú ideje dolgoztam már Csongrád megyében felnőtt csapatok mellett, utoljára a SZEOL-nál voltam novemberig az NB II-ben. Azóta többször is beszéltünk Török Lacival, régóta kapcsolatban vagyunk, a tervezett közös munka pedig mostanra realizálódott. Szeretném majd a Csongrád megyei régióban, illetve Szegeden is megfelelően képviselni a KLC-t. Jó pár kollégát ismerek már régről, akiket nem, azokról is tudom, hogy kitűnő szakemberek. A futball nyelve közös, így biztosan könnyen meg fogjuk érteni egymást.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.