Kiderült, ki volt az ősz legjobb játékosa a megyeegyben! Nem meglepetés a végeredmény!

Egy középpályás, egy kapus és egy támadó.
 
 

Kiderült, ki volt az ősz legjobb játékosa a megyeegyben! Nem meglepetés a végeredmény!

Egy középpályás, egy kapus és egy támadó.
 
 
 
 
 

Kiderült, ki volt az ősz legjobb játékosa a megyeegyben! Nem meglepetés a végeredmény!

Egy középpályás, egy kapus és egy támadó.

Gyorsan szeretnél értesülni a Csongrádfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Délmagyarország napilapnál már hagyománynak mondható, hogy a tudósítók segítségével minden bajnoki után osztályozzák a megyei I. osztály labdarúgóit. A tavaszi szezon előtt az őszi rangsort készítették el, amelyben a Mórahalom, a Makó és a Szeged 2011 II. egy-egy játékosa fért fel a képzeletbeli dobogóra – írja a lap.

1. Magyar György: 6,88

Elnyűhetetlen játékos-edzője van a Mórahalomnak Magyar György révén, aki belső védő, védekező középpályás, támadó középpályás, csatár egyaránt volt együttesében – a játékintelligenciája még mindig kiemeli a megyei I. osztály mezőnyéből 36 évesen is.

– Jólesik az elismerés, de annak inkább örülnék, ha a feltörekvő fiatalok megelőznék az olyan tapasztalt játékosokat, mint amilyen én vagyok, vagy akár más kortársam is. Az egész életünket a futballal töltöttük, ha megláttunk valakit játszani, azonnal beálltunk. A fiatalok talán nem fektetnek bele annyi energiát és időt, mint mi egykor, vagy akár még most is. A regeneráció már hosszabb, nem elég az edzés, kellenek a vitaminok, az étkezésre figyelés is fontos, hogy formában tartsam magam. A sérülést mindenképpen szeretném elkerülni, ehhez kell a pluszmunka és a csapat is, amely mentesít a játékban. A meccsek többségében domináltunk, nem álltunk vissza, hanem nyomtunk, és megpróbáltuk kiszolgálni a közönséget. Szeretnénk megnyerni a bajnokságot – jegyezte meg Magyar.

Ezt a gólját érdemes megnézni!

2. Szalkai Gábor: 6,71

Végy egy jó kapust – az alapszabály csapatsportokban, így a labdarúgásban is adott. És bizony Makón van egy jó kapus: a 22 éves Szalkai Gábor és csapata mindössze 21 gólt kapott ősszel, a Makó pedig az előkelő hatodik helyen áll a tabellán.

– Hasonlóan jónak éreztem a saját produkciómat én is. Végig követtem az osztályzatokat, és reális értékeket kaptam, bárhol is szerepeltünk. A csapat összetartó közösséget alkot a fiatalok és a rutinosak keverékéből, ennek is köszönhető a hatodik helyünk. A dobogó elérhető, sőt a magyar kupában is szeretnénk előrelépdelni akár a végső sikerig. Komoly célok ennek a fiatal csapatnak, de ezekért érdemes edzeni heti ötször – vélte Szalkai.

3. Czirok József: 6,58

A Szeged 2011 II. 19 éves, domaszéki származású támadója az NB II-es kerettel négyszer ült a kispadon, kétszer kezdő volt a magyar kupában, míg a Csongrád megyei I. osztályban 12 mérkőzésen négy gólt szerzett.

– Amikor csak tehettem, innen, Gyuláról is figyeltem az otthoni eseményeket. Ősszel a csapatkapitánya voltam a megyeegyes csapatnak, ám az utolsó két bajnokin már az NB II-es kispadon ültem. Többen is először szerepeltünk felnőtt- bajnokságban, és szerencsére felvettük a ritmust, még annak ellenére is, hogy más volt a légkör. 2010-ben kerültem Mórahalomról Gyulára, a Grosics akadémiára, és jól érzem magam. Látom, érzem, ezen a szinten mi is a profizmus. Most egy sérvműtét után még a rehabilitációnál tartok, de a jövő héttől már az NB II-es csapattal edzem – mondta Czirok.

A teljes cikket és az osztályzatokat ide kattintva találja meg!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.