Sokat vár az újaktól a Szeged 2011 edzője

Tévés meccsel kezdi a tavaszt Klausz László csapata.
 
 

Sokat vár az újaktól a Szeged 2011 edzője

Tévés meccsel kezdi a tavaszt Klausz László csapata.
 
 
 
 
 

Sokat vár az újaktól a Szeged 2011 edzője

Tévés meccsel kezdi a tavaszt Klausz László csapata.

Gyorsan szeretnél értesülni a Csongrádfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A bajnokesélyes, az NB II-t hat pontos előnnyel vezető Gyirmót FC Győr otthonában folytatja a bajnokságot a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely a negyedik helyről vág neki a szezonnak.

– A csapat kész volt, de vannak megbetegedések, a belső védő, Tóth Gábor például több napja lázzal küzd. A törökországi edzőtábor színesítette a felkészülést, jó minőségű pályákon, kiváló ellenfelekkel tölthettük el a tíz napot Belekben. Biztos, hogy segítette a munkánkat ez az időszak, de nem szabad csak ettől várni a jó tavaszi szereplést – mondta a delmagyar.hu-nak Klausz László edző.

A csapathoz két új játékos érkezett a télen: a román Andrei Ion Coroian és a nigériai Daniel Samuel Obot. Mindketten rendelkeznek magyar állampolgársággal is.

– Coroianról tudtam, nem kell ahhoz változnia, hogy átvegye a játékunkat. Obot is hamar beilleszkedett, a gyorsasága megvan, talán védekezésben kell még inkább odafigyelnie – jellemezte őket az egykori válogatott támadó.

A csapat vasárnap 15 órától az m4 élő közvetítése révén mindenki által látható mérkőzésen lép pályára az első helyezett Gyirmót FC Győr otthonában.

– Egészséges önbizalommal, motivációval kell játszanunk még a bajnokesélyes otthonában is. A védekezésünk rendben van, az előrejátékunk viszont még javításra szorul– vélte végül Klausz László.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.