Kapic kimondta: „szeretnénk feljutni az NB I-be”

A Szeged 2011 sportigazgatója nagy célokról beszélt.
 
 

Kapic kimondta: „szeretnénk feljutni az NB I-be”

A Szeged 2011 sportigazgatója nagy célokról beszélt.
 
 
 
 
 

Kapic kimondta: „szeretnénk feljutni az NB I-be”

A Szeged 2011 sportigazgatója nagy célokról beszélt.

Gyorsan szeretnél értesülni a Csongrádfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Adem Kapic sportigazgató adott interjút a Nemzeti Sportnak, arról is beszélt, hogy a visszavonulását követően hogyan került a Szeged 2011-hez, hogyan látja a jelenleg Gyulán működő klub jövőjét, mik a hosszú távú céljaik.

– Miután felhagytam a labdarúgással, három-négy évig egy saját céget vezettem. Amikor azonban a Szeged 2011 alapítója, Kiss-Rigó László püspök megkeresett, nem volt nehéz döntenem, szívesen tértem vissza a futballhoz – mondta a sportigazgató. – A Szegeddel természetesen szeretnénk feljutni az NB I-be. A legfontosabb szakmai célunk azonban az, hogy minél több fiatal játékost tudjunk fokozatosan beépíteni az első csapatba.

Kapic elmondta, a Szeged 2011 utánpótlását képző Grosics Akadémia keretei között száztíz gyerek bentlakásos formában tanul nálunk, emellett a Bozsik-program és az ovifoci program keretében további 140-200 gyereknek tartanak foglalkozásokat. Az NB II-ben jelenleg 4. helyen álló Szeged 2011 legnagyobb problémája, hogy amíg Szegeden nem épül fel az új stadion, addig az akadémia székhelyéül is szolgáló Gyulán kénytelen készülni és játszani a csapat, ahol viszont nem számíthat nagyszámú szurkolótáborra.

A vezetőség abban bízik, hogy 2017-ben elkészül az új aréna Szegeden, és akkor az első csapat visszaköltözhet Békésből a csongrádi megyeszékhelyre.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.