Balhé Szeged 

Botrány az SZVSE-pályán, kétszer is félbeszakadt az osztályozó

Rendőrök csaptak össze a szurkolókkal, kiesett a Szeged 2011, feljutott a Kisvárda.
 
 

Botrány az SZVSE-pályán, kétszer is félbeszakadt az osztályozó

Rendőrök csaptak össze a szurkolókkal, kiesett a Szeged 2011, feljutott a Kisvárda.
 
 
 
 
 

Botrány az SZVSE-pályán, kétszer is félbeszakadt az osztályozó

Rendőrök csaptak össze a szurkolókkal, kiesett a Szeged 2011, feljutott a Kisvárda.

Gyorsan szeretnél értesülni a Csongrádfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Szeged 2011-Várda SE 0-3 (0-1)
Osztályozó az NB II-ért, visszavágó. Szeged, SZVSE-stadion, 3000 néző. Vezette: Németh.
Szeged 2011: Belecsan - Tóth I., Petrók, B. Kapic (Borbély 64.), Farkas M., Markovics, Ulvicki, Timm (Kéri, 26.), Kis R., Farkas Z. (Geiger, 59.), Varga. Vezetőedző: Gálhidi György.
Várda SE: Petranics - Tóth Gy., Hegedüs, Lakatos, Fodor (Spekker, 83.), Farkas Márton (Koi, 84.), Iván, Oláh, Miskolczi (Bagin, 66.), Kornutyak, Soós. Vezetőedző: Révész Attila.
Gólszerzők: Miskolczi (8.), Kapic (61. - öngól), Soós (80.).
Kiállítva: Tóth I. (15.), Ulvicki (23.), Gálhidi György (25.).

- Gyalázat, amit a pályán néhányan ma elkövettek, tönkretették egy fél év munkáját és Szeged labdarúgását - nyilatkozta a szegedma.hu-nak Gálhidi György.

Eldőlt. Ha eddig maradt volna esélye a hazaiaknak, akkor Soós találata, azaz a Kisvárda harmadik gólja mindennek véget vetett. A Szeged 2011 készülhet az NB III-ra, a Kisvárda pedig másodosztályú lesz.

A szegedma.hu videója a meccsről.

Korábban

Ez is hihetetlen: Németh Ádám játékvezető, miután konzultált a rendőrséggel úgy döntött, újra engedélyt ad a meccs folytatására. Pedig korábban azt mondta, véget vet az osztályozónak, ha valaki bemegy a pályára. Akkor még sincs teljesen vége.

Korábban

Megint pályán a szurkolók! Hangsúlyozzuk, nem lehet elfogadni azt, hogy átugrálnak a kerítésen, de azt viszont meg lehet érteni, hogy elöntötte a méreg őket. Kapic öngóljával ugyanis már 2-0 az alsóbb osztályú vendégeknek, kettős emberhátrányban kellene három gólt lőnie a Szegednek a bennmaradáshoz. A drukkereket rendőrök terelték vissza a lelátóra. Aligha folytatódik a meccs.

Korábban

Megszületett a döntés, folytatódik a találkozó, de csak addig, amíg a szurkolók a lelátón maradnak. A Szegednek kettős emberhátrányban kellene gólt szereznie, ami egyelőre a hosszabbításhoz lenne elég.

A találkozóról itt találnak online tudósítást.

Korábban

Botrányos jelenetek zajlottak a Szeged 2011-Kisvárda NB II-es osztályozón. Miután a vendégek Miskolczi találatával a 8. percben vezetést szereztek, a Szeged idegessé vált, több felesleges szabálytalanságot is elkövetett. Az egyik labdavesztés után Tóth Imre rúgta meg hátulról a kisvárdai támadót, amiért járt a piros lap. Még az is az első fél órában történt, hogy miután a labda elhagyta a játékteret, Németh Ádám játékvezető szerint Ulvicki lekönyökölte ellenfelét, így ő is mehetett zuhanyozni. A lelátóról úgy tűnt, a sporti Gálhidi György vezetőedzőt is kiállította.

Ekkor szakad el - némileg jogosan - a cérna a szegedi ultráknál, akik átmásztak a kerítésen, rugdosták azt. A játékvezető ezt észlelte, félbeszakította a meccset, és az öltözőbe vezényelte a csapatokat. A vendégjátékosok szinte menekültek a klubhelyiség felé. Jelenleg várunk, a meccs talán rövid szünet után talán folytatódhat.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.